Additional Pages
Custom Links
Connect With Us
Reviews – Wat klanten zeggen
Hurks_Maud

Maud Spoor

Een topinstructeur, stelde me altijd op mijn gemak. Gezellige ritjes maar ook een serieus moment als het nodig was. Kortom ik ben niet voor niets in 1 keer geslaagd! Ronald bedankt voor je fijne rijlessen en goede adviezen.

Bart Heeren 

Ik raad Rijschool Hurks voor iedereen aan!
Dankzij Ronald heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald.
De lessen zijn altijd gezellig maar ook serieus, soms moet hij streng zijn en dat is precies wat ik nodig heb. Hij legt vaak de nadruk op dingen die goed gaan waardoor je steeds zelfverzekerder gaat rijden. Ik vond het ook heel fijn dat Ronald altijd zal luisteren naar wat jij te zeggen hebt. Ook bouwt Ronald een band op met zijn leerling waardoor je iedere keer weer met plezier de auto instapt.
over het algemeen een top Rijschool dus!!! ik ben zeer tevreden en natuurlijk erg dankbaar!

Eline Aarts 

Door Hurks heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Geeft super les en gezellig tijdens de les. Zou het iedereen aanraden!!!! Hij weet wat tie doet en legt alles goed en duidelijk uit, maakt hem niet uit hoevaak hij iets uit moet leggen. Topp !!!

IMG_1714

Iza Koningsveld 

Ik heb een ontzettend gezellige tijd in de auto gehad, maar daarnaast natuurlijk ook heel veel geleerd. Ronald bleef altijd rustig en was eerlijk in zijn commentaar. Hij besteedt veel aandacht aan zelfreflectie. Uiteindelijk was ik helemaal klaar voor mijn examen en ben ik in één keer geslaagd. Heel erg bedankt voor alle gezellige lessen!

Rijschool_Hurks_Froukje

Froukje van der Velde 

Ik heb een hele goede ervaring met Rijschool Hurks. Ronald is altijd vrolijk, houdt wel van een grapje en is erg geduldig. Ondanks dat ik het af en toe druk had kon hij altijd nog wel een plaatsje vrijmaken. Tijdens de lessen motiveert Ronald je erg goed, je weet precies waar je aan toe bent. Deze rijschool raad ik voor iedereen aan. Mijn zus en ik zijn beide in één keer geslaagd!!

Aaron

Aaron Jacobs 

Ondanks dat ik niet veel vergelijkingsmateriaal heb, zou ik rijschool Hurks bij iedereen aanraden!
Ronald heeft erg veel verstand van het verkeer en kan dat goed overbrengen. Iedere les geeft hij aan wat de doelen zijn van de les en daarbij zoekt hij dan situaties waarbij je aan die doelen werkt. Voor de les lees je in een praktijkles boekje wat je gaat oefenen die les.
Je krijgt les in een Volvo V40, een hele fijne auto en de lessen zijn 1,5 uur per keer. De tijdstippen van je lessen kan je online inplannen via de Rijbewijs app. Zo kan je veel lessen als je veel tijd hebt en het even rustig aan doen als je weinig tijd hebt.
Ronald komt heel geduldig en begripvol over en weet precies wanneer je klaar bent voor je examen en zorgt ervoor dat je precies weet hoe het examen er aan toe zal gaan, zowel door zijn uitleg als door een tussentijdse toets.
Bedankt voor de lessen, Ronald! 

Niels Gabriël 

Via vrienden terecht gekomen bij Rijschool Hurks. Al mijn vrienden in één keer geslaagd, dus nu was het aan mij om die traditie voort te zetten. Elke rijles met plezier beleefd en natuurlijk veel geleerd! Dankzij alle top lessen heb ik de traditie met succes in stand kunnen houden en ben ook ik in een keer geslaagd! Rijschool Hurks is een aanrader voor iedereen!

Tess van Sulten  

Op de site van het CBR kwam ik Rijschool Hurks tegen. De resultaten waren positief, dus ben ik op zijn site naar recensies gaan kijken.
Wat ik daar las, sprak me zeer aan en heb daardoor een proefles aangevraagd. Ik voelde me erg op mijn gemak bij hem. Na de proefles wist ik zeker dat ik bij hem wilde lessen. Alles wat ik in de recensies heb gelezen, klopte ook. Ronald is vrolijk, geduldig, heeft humor, kan goed uitleggen en is serieus op de juiste momenten. Ik zou hem aan iedereen aanraden!
De lessen zijn van goede kwaliteit, gevarieerd, maar nooit saai en Ronald heeft altijd een gezellig praatje met je. Super bedankt voor alle leuke en goede lessen!

Charlotte Benerink  

Ik zou Rijschool Hurks bij iedereen kunnen aanraden! Ik heb super fijne, leerzame lessen gehad met veel humor. Ronald weet goed waar je aan toe bent en weet wanneer je klaar bent voor je examens. Wat ook fijn is is dat je de lessen online kunt inplannen en dat als je een keer weinig tijd hebt, hij je ook op school of op het station kan afzetten. Ronalds geduld heeft mij veel vertrouwen achter het stuur gegeven en dankzij hem heb ik alles in 1 keer gehaald!

Tess Ravenhorst  

Toen ik vanmorgen weer naast Ronald in de auto zat, nadat ik mijn examen succesvol had afgelegd, was het eerste wat ik zei: eigenlijk ook wel jammer dat het afgelopen is… Rijles met Ronald in een paar woorden: professioneel, gezellig, gevarieerd en genuanceerd. Professioneel omdat Ronald precies weet waar hij mee bezig is als hij naast je in de auto zit: hij was alláng bezig met die auto die wel eens te snel uit dat zijstraatje zou kunnen scheuren, terwijl ik nog met mijn hoofd tien meter terug zat. De kunst is natuurlijk om aan het eind van het proces net zoals Ronald te denken: een leuke uitdaging, kan ik je vertellen ;). Gezellig omdat Ronald naast de serieuze zaken tijd maakt voor grapjes en verhalen in de les, wanneer dit past. Op die manier voel je je op je gemak in de auto en gaat het rijden ook beter. Gevarieerd vanwege het feit dat Ronald een les uit diverse activiteiten laat bestaan: stukje snelweg, paar kruispunten en hier en daar een rotonde. Hierdoor wordt het lessen nooit saai! Genuanceerd vind ik ook een woord dat bij Ronald past, vanwege de manier waarop hij zijn leerlingen benadert als een situatie niet helemaal goed is verlopen. Hij vraagt dan bijvoorbeeld: “Hoe denk je dat je dat beter zou kunnen doen?”, of hij laat de leerling de auto even langs de kant van de weg zetten en gaat dan de verkeerssituatie nog een keer tekenen. Hierbij legt hij uit hoe je de volgende keer beter zou kunnen handelen. Een en al vleiende woorden dus, maar dat verdient Ronald ook! Ontzettend bedankt voor alle leuke en leerzame lessen!

Alwin Bouman  

Via een vriend van mij hoorde ik positieve verhalen over rijschool Hurks. Zo kwam ik bij Ronald Hurks uit voor mijn motorrijles. Ik kan Ronald van harte aanbevelen, iedereen die goed wil leren motorrijden met zelf vertrouwen heeft een hele goede aan hem. Ronald heeft een hele persoonlijke benadering en steekt veel tijd in zijn cursisten. Dat schept al snel vertrouwen en dat is fijn op de motor. Zijn passie voor motorrijden werkt heel aanstekelijk, je gaat hier van zelf in mee. Tijdens de lessen geeft Ronald goede instructies. Naarmate je verder komt in de lessen merk je dat de lat omhoog gaat. Ronald stuurt op veiligheid en een proactieve en vlotte rijstijl. Alle examens heb ik in een keer gehaald en een goede voorbereiding is zeker belangrijk daarbij. Ronald, bedankt, super leuke tijd gehad!

Maartje Basten-Vuerhard  

Rijschool Hurks, Ronald, is mijn inziens van ongekende klasse…en dat zeg ik niet snel. Elke keer aan het begin en eind van de les krijg je netjes een hand. Waar zie je dit tegenwoordig nog? Ondanks dat ik hier normaliter niet veel waarde aan hecht, ben ik dat toch echt gaan waarderen. Bij Ronald ben je niet puur een nummer, de zoveelste leerling of bron van inkomsten. Zijn werk is zijn passie en daarom is hij altijd gedreven en elke les bezig om je te stimuleren en motiveren. Hij heeft niet alleen veel kennis en inzicht, maar hij weet dit ook goed over te brengen. Dit komt mede door zijn persoonlijke aanpak. Iedereen leert op een andere manier en daar past hij de oefeningen en persoonlijke benadering op aan. Tijdens/na elke les worden zowel de dingen die niet (helemaal) goed gingen alsook de zaken die wel goed gingen besproken. Je krijgt dus niet alleen opbouwende kritiek te horen, maar ook regelmatig complimentjes. Zijn doel is niet alleen om je goed (vlot en veilig) rijden aan te leren, maar je ook om je voldoende zelfvertrouwen mee te geven voor als je straks in de auto zit zonder ‘back up met pedalen’. Omdat ik zelf faalangst heb, weet ik wat een gebrek aan vertrouwen met je doet en wat voor effect het op je handelingen kan hebben en dus hoe belangrijk het is dat je vol zelfvertrouwen achter het stuur stapt. Daarnaast probeert Ronald zichzelf en zijn manier van les geven steeds te verbeteren. Hij staat zelf ook open voor opbouwende kritiek…sterker nog hij vraagt er zelfs om. Als zijn aanpak voor jou niet goed werkt, dan kun je dat zeker met hem bespreken. Hij behandelt jou met respect en hij doet ook echt iets met de informatie.  

Henk van den Berg  

Op 52 jarige leeftijd besloot ik motorrijlessen te gaan nemen. Mijn voorkeur ging uit naar een rijschool waar hoofdzakelijk 1:1 les werd gegeven. Via via kreeg ik de tip om eens contact op te nemen met Ronald Hurks van Rijschool Hurks in Dorst. Daar heb ik absoluut geen spijt van gekregen. Ronald Hurks is een spontane, gedreven, enthousiaste, ervaren rijinstructeur die de leerling vanaf de eerste les het plezier van motorrijden leert ervaren. Tijdens de lessen worden kritische opmerkingen afgewisseld met complimentjes en dat vond ik zelf zeer prettig en motiverend. De lessen worden zorgvuldig opgebouwd en Ronald wijst je op alle denkbare verkeerssituaties die je als motorrijder kunt verwachten en deels ook daadwerkelijk tijdens de lessen tegenkomt. Op gezette tijden stopte hij even aan de kant van de weg om rustig te evalueren. Ik heb met erg veel plezier bij Ronald rijles gevolgd, erg veel geleerd en heb door hem goed motor leren rijden. Deze rijschool kan ik echt iedereen van harte aanbevelen.

Rijschool-Hurks-Scarlet

 Scarlet Beeks  

Na vele lessen bij een andere rijschool waar het laatste examen verkeersdeelneming maar niet in zicht kwam heb ik besloten om bij Rijschool Hurks mijn laatste lessen te nemen en uiteindelijk examen te gaan doen. Door de lessen bij Ronald is motorrijden voor mij weer een geweldige ervaring geworden! De gezellige, persoonlijke en vooral leerzame lessen hebben ervoor gezorgd dat ik mijn zelfvertrouwen weer heb teruggewonnen en dankzij Ronald ben ik in 1 keer geslaagd voor het examen verkeersdeelneming! Aan iedereen aan te raden!

Rijschool-Hurks-Linda

Linda van der Aa  

Rijschool Hurks raad ik iedereen aan. Het zijn gezellige, maar ook zeker leerzame lessen. De lessen kun je overigens zelf online inplannen, wat ik ook fijn vond. Ronald is altijd positief en heeft veel geduld, waardoor hij ervoor zorgt dat je op je gemak achter het stuur zit. In plaats van alleen maar te horen wat er niet goed gaat, benadrukt hij ook wat er wel goed gaat, wat er bij mij voor zorgde dat ik er meer vertrouwen in kreeg. Ook kan hij precies inschatten wanneer jij klaar bent voor het examen. En dat bleek, want ik heb alles in 1 keer gehaald! Kortom, zeer tevreden en nog altijd enthousiast! 

Rijschool-Hurks-Steffi

Steffi Brouwers  

Vanaf de allereerste les heb ik het ontzettend naar mijn zin gehad bij Ronald. Ik ken bijna niemand met zoveel geduld als hem. Dit hielp mij ontzettend, omdat ik af en toe last had van zenuwen. De combinatie van humor en leerzame lessen waren perfect voor mij. Hij wist de tussentijdse toets en het examen zo te plannen dat ik er op tijd klaar voor was, en met resultaat, want ik ben in 1x geslaagd. Ik kan achteraf terug kijken op een heel mooi leerproces waar ik heel veel plezier van ga hebben. Ik raad iedereen ook zeker aan om bij Ronald te gaan lessen. Nogmaals bedankt!!!

Tim Zondervan  

Na alle goede verhalen die ik over Ronald gehoord had wilde ik wel eens kijken hoe het was om bij Ronald te lessen. Alles werd waargemaakt in de lessen volop humor en wanneer het serieus moest zijn was het ook serieus. Maten van mij raden hem ook echt aan omdat zij alle 7 in één keer geslaagd waren! En ook ik mag er aan geloven dat ik in één keer geslaagd ben. Er bestaat gewoon geen twijfel, les bij Hurks!

Rijschool-Hurks-Kees

Kees Vissers  

Ja, Ronald is enthousiast, straalt het uit waardoor de motorlessen echt ‘fun’ zijn. Daarnaast spreek ik uit eigen ervaring dat hij het belang van de leerling voorop stelt. Na 8 lessen was ik geslaagd waarbij Ronald er wellicht nog meer vaart achter zette dan ikzelf. Dus niet iemand die de koe nog even probeert te melken. Ronald dit is door mij bijzonder gewaardeerd, bedankt!

Dennis Kop  

Na de ( zeer betaalbare!) proeflessen was ik niet meer van de motor af te slaan. Wat een geweldige ervaring was dat! Ronald zijn lessen zijn super! Hij is een inspirator en heeft verschrikkelijk veel humor. Dat alles combineert hij met veel kennis, kunde en inzicht. Ik was af en toe een beetje dwars maar Ronald heeft ‘engelen geduld’, en niets is te veel. Als je twijfelt over het behalen van je motorrijbewijs ( of auto) dan moet je zeker les nemen bij Hurks, top rijschool! Bedankt voor de geweldige tijd Ronald!

Marie van den Bemd  

Ik ben ontzettend tevreden geweest over Ronald en zijn rijschool! Met plezier ging ik elke les rijden. Het was serieus op de momenten dat het serieus moest zijn, maar het kon ook ontzettend gezellig zijn in de auto en dat is iets wat ik erg belangrijk vind. Want doordat ik met plezier naar mijn lessen ging, en Ronald een ontzettend goede instructeur is, heb ik mijn rijbewijs lekker snel kunnen halen! Aan al mijn vrienden en vriendinnen heb ik Rijschool Hurks dan ook aangeraden, en degene die daar nu ook rijden hoor ik er ook altijd met veel enthousiasme en goede verhalen over.