Reviews – Wat klanten zeggen
MStrikker

Marijn Strikker

Ontzettend bedankt voor alle lessen die je me hebt gegeven, en ik vond ’t erg fijn en tof van de manier hoe je de lessen gaf waardoor ik me zelf thuis voelde in de auto, en ik uiteindelijk gewoon zelfverzekerd ben geworden en met een gerust hart de weg op kan.
BWesten

Bente Westen

Mijn oudere zus heeft ook bij Ronald gelest en had alleen maar positieve verhalen. Deze lijn kan ik niet anders dan doorzetten. Zo worden de lessen aangepast op jouw eigen niveau en gefocust op de punten die nog extra aandacht nodig hebben. Ook wordt er tijdens het rijden goed gecommuniceerd over waarom de keuze wel of niet goed is. Kortom ik vond de lessen gezellig en heel leerzaam!

Kas Benschop

De rijlessen bij Ronald zou ik iedereen aanbevelen. Het is altijd gezellig in de auto, maar Ronald zorgt er wel voor dat je je goed kan concentreren. Wat deze rijschool vooral bijzonder maakt is dat Ronald het niet erg vindt om zich wat extra voor je in te spannen, zowel tijdens als buiten de lessen om Al bij al een hele leuke rijschool die graag met je meedenkt en je helpt.
Bas

Bas Paumen

Rijschool Hurks is een goede rijschool met een goede instructeur. Hij heeft geduld, laat je zelfverzekerd rijden, wijst je op een goede manier op je fouten en laat het ook zeker weten als je het goed doet! Zeker een aanrader.
Met vriendelijke groet,
Bas Paumen.

Heel erg bedankt nogmaals voor de rijlessen!

Sterre van Pruijssen

Ik zou Rijschool Hurks iedereen aanbevelen. Ronald is gezellig in de auto, maar weet ook serieus te zijn op de momenten waar het nodig is. Hij voelde me altijd goed aan, waardoor hij me elke keer op me gemak wist te stellen. Ook wordt alles duidelijk uitgelegd en weet hij de lessen leuk en gevarieerd te houden. Dankzij hem ben ik 1x geslaagd!!

Heel erg bedankt nogmaals voor de rijlessen!

Quincy Kools

Ik kan het altijd erg waarderen als iemand zijn vakgebied goed, professioneel en vol passie uitoefent. Ronald is zo iemand. De lessen bij Ronald heb ik als zeer prettig ervaren. De rijlessen waren heel leerzaam, maar tegelijkertijd ook heel gezellig (zonder dat dit ten koste ging van het leerproces). Ronald heeft veel humor en laat je op je gemak voelen in de auto. Of het nou om 7 uur ’s ochtends is of aan het eind van de middag, zijn goed humeur is altijd aanwezig. Op de juiste momenten is Ronald serieus, wat ervoor zorgde dat mijn focus altijd goed was en waardoor ik mij goed kon concentreren op belangrijke aandachtspunten. Ook kreeg je bij lessen regelmatig de opdracht om de auto even langs de kant te zetten (op een veilige plek), om vervolgens situaties die net gebeurd waren samen te bespreken. Daarnaast evalueerde Ronald ook altijd ná de les nog met je: wat aandachtspunten waren, maar ook wat er goed ging. Niet alleen het negatieve, maar dus ook het positieve werd benoemd, wat erg fijn is. Ronald heeft veel respect naar zijn leerlingen toe, is erg professioneel en weet wat ‘ie doet . Het is zeker een aanrader om bij Ronald / Rijschool Hurks te lessen! Ik vond het oprecht jammer dat het over was toen ik mijn rijbewijs had gehaald haha.

Kim Karremans

Ronald is een hele goede instructeur. De lessen waren altijd gezellig en je krijgt goede uitleg. De lesauto is altijd netjes en goed verzorgd. Ronald kwam altijd zijn afspraken goed na en heeft me supergoed voorbereid op het examen. In één keer geslaagd!

fullsizeoutput_148c

Tyler van der Kolk

Ik heb deze rijschool als zeer leuk ervaren! De lessen waren altijd erg gezellig, en ik leerde er ook nog eens veel van. Vijf sterren van mij 🙂

Hurks_Maud

Maud Spoor

Een topinstructeur, stelde me altijd op mijn gemak. Gezellige ritjes maar ook een serieus moment als het nodig was. Kortom ik ben niet voor niets in 1 keer geslaagd! Ronald bedankt voor je fijne rijlessen en goede adviezen.

Bart Heeren 

Ik raad Rijschool Hurks voor iedereen aan!
Dankzij Ronald heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald.
De lessen zijn altijd gezellig maar ook serieus, soms moet hij streng zijn en dat is precies wat ik nodig heb. Hij legt vaak de nadruk op dingen die goed gaan waardoor je steeds zelfverzekerder gaat rijden. Ik vond het ook heel fijn dat Ronald altijd zal luisteren naar wat jij te zeggen hebt. Ook bouwt Ronald een band op met zijn leerling waardoor je iedere keer weer met plezier de auto instapt.
over het algemeen een top Rijschool dus!!! ik ben zeer tevreden en natuurlijk erg dankbaar!

Eline Aarts 

Door Hurks heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Geeft super les en gezellig tijdens de les. Zou het iedereen aanraden!!!! Hij weet wat tie doet en legt alles goed en duidelijk uit, maakt hem niet uit hoevaak hij iets uit moet leggen. Topp !!!

IMG_1714

Iza Koningsveld 

Ik heb een ontzettend gezellige tijd in de auto gehad, maar daarnaast natuurlijk ook heel veel geleerd. Ronald bleef altijd rustig en was eerlijk in zijn commentaar. Hij besteedt veel aandacht aan zelfreflectie. Uiteindelijk was ik helemaal klaar voor mijn examen en ben ik in één keer geslaagd. Heel erg bedankt voor alle gezellige lessen!

Rijschool_Hurks_Froukje

Froukje van der Velde 

Ik heb een hele goede ervaring met Rijschool Hurks. Ronald is altijd vrolijk, houdt wel van een grapje en is erg geduldig. Ondanks dat ik het af en toe druk had kon hij altijd nog wel een plaatsje vrijmaken. Tijdens de lessen motiveert Ronald je erg goed, je weet precies waar je aan toe bent. Deze rijschool raad ik voor iedereen aan. Mijn zus en ik zijn beide in één keer geslaagd!!

Aaron

Aaron Jacobs 

Ondanks dat ik niet veel vergelijkingsmateriaal heb, zou ik rijschool Hurks bij iedereen aanraden!
Ronald heeft erg veel verstand van het verkeer en kan dat goed overbrengen. Iedere les geeft hij aan wat de doelen zijn van de les en daarbij zoekt hij dan situaties waarbij je aan die doelen werkt. Voor de les lees je in een praktijkles boekje wat je gaat oefenen die les.
Je krijgt les in een Volvo V40, een hele fijne auto en de lessen zijn 1,5 uur per keer. De tijdstippen van je lessen kan je online inplannen via de Rijbewijs app. Zo kan je veel lessen als je veel tijd hebt en het even rustig aan doen als je weinig tijd hebt.
Ronald komt heel geduldig en begripvol over en weet precies wanneer je klaar bent voor je examen en zorgt ervoor dat je precies weet hoe het examen er aan toe zal gaan, zowel door zijn uitleg als door een tussentijdse toets.
Bedankt voor de lessen, Ronald! 

Niels Gabriël 

Via vrienden terecht gekomen bij Rijschool Hurks. Al mijn vrienden in één keer geslaagd, dus nu was het aan mij om die traditie voort te zetten. Elke rijles met plezier beleefd en natuurlijk veel geleerd! Dankzij alle top lessen heb ik de traditie met succes in stand kunnen houden en ben ook ik in een keer geslaagd! Rijschool Hurks is een aanrader voor iedereen!

Tess van Sulten  

Op de site van het CBR kwam ik Rijschool Hurks tegen. De resultaten waren positief, dus ben ik op zijn site naar recensies gaan kijken.
Wat ik daar las, sprak me zeer aan en heb daardoor een proefles aangevraagd. Ik voelde me erg op mijn gemak bij hem. Na de proefles wist ik zeker dat ik bij hem wilde lessen. Alles wat ik in de recensies heb gelezen, klopte ook. Ronald is vrolijk, geduldig, heeft humor, kan goed uitleggen en is serieus op de juiste momenten. Ik zou hem aan iedereen aanraden!
De lessen zijn van goede kwaliteit, gevarieerd, maar nooit saai en Ronald heeft altijd een gezellig praatje met je. Super bedankt voor alle leuke en goede lessen!

Charlotte Benerink  

Ik zou Rijschool Hurks bij iedereen kunnen aanraden! Ik heb super fijne, leerzame lessen gehad met veel humor. Ronald weet goed waar je aan toe bent en weet wanneer je klaar bent voor je examens. Wat ook fijn is is dat je de lessen online kunt inplannen en dat als je een keer weinig tijd hebt, hij je ook op school of op het station kan afzetten. Ronalds geduld heeft mij veel vertrouwen achter het stuur gegeven en dankzij hem heb ik alles in 1 keer gehaald!

Tess Ravenhorst  

Toen ik vanmorgen weer naast Ronald in de auto zat, nadat ik mijn examen succesvol had afgelegd, was het eerste wat ik zei: eigenlijk ook wel jammer dat het afgelopen is… Rijles met Ronald in een paar woorden: professioneel, gezellig, gevarieerd en genuanceerd. Professioneel omdat Ronald precies weet waar hij mee bezig is als hij naast je in de auto zit: hij was alláng bezig met die auto die wel eens te snel uit dat zijstraatje zou kunnen scheuren, terwijl ik nog met mijn hoofd tien meter terug zat. De kunst is natuurlijk om aan het eind van het proces net zoals Ronald te denken: een leuke uitdaging, kan ik je vertellen ;). Gezellig omdat Ronald naast de serieuze zaken tijd maakt voor grapjes en verhalen in de les, wanneer dit past. Op die manier voel je je op je gemak in de auto en gaat het rijden ook beter. Gevarieerd vanwege het feit dat Ronald een les uit diverse activiteiten laat bestaan: stukje snelweg, paar kruispunten en hier en daar een rotonde. Hierdoor wordt het lessen nooit saai! Genuanceerd vind ik ook een woord dat bij Ronald past, vanwege de manier waarop hij zijn leerlingen benadert als een situatie niet helemaal goed is verlopen. Hij vraagt dan bijvoorbeeld: “Hoe denk je dat je dat beter zou kunnen doen?”, of hij laat de leerling de auto even langs de kant van de weg zetten en gaat dan de verkeerssituatie nog een keer tekenen. Hierbij legt hij uit hoe je de volgende keer beter zou kunnen handelen. Een en al vleiende woorden dus, maar dat verdient Ronald ook! Ontzettend bedankt voor alle leuke en leerzame lessen!

Maartje Basten-Vuerhard  

Rijschool Hurks, Ronald, is mijn inziens van ongekende klasse…en dat zeg ik niet snel. Elke keer aan het begin en eind van de les krijg je netjes een hand. Waar zie je dit tegenwoordig nog? Ondanks dat ik hier normaliter niet veel waarde aan hecht, ben ik dat toch echt gaan waarderen. Bij Ronald ben je niet puur een nummer, de zoveelste leerling of bron van inkomsten. Zijn werk is zijn passie en daarom is hij altijd gedreven en elke les bezig om je te stimuleren en motiveren. Hij heeft niet alleen veel kennis en inzicht, maar hij weet dit ook goed over te brengen. Dit komt mede door zijn persoonlijke aanpak. Iedereen leert op een andere manier en daar past hij de oefeningen en persoonlijke benadering op aan. Tijdens/na elke les worden zowel de dingen die niet (helemaal) goed gingen alsook de zaken die wel goed gingen besproken. Je krijgt dus niet alleen opbouwende kritiek te horen, maar ook regelmatig complimentjes. Zijn doel is niet alleen om je goed (vlot en veilig) rijden aan te leren, maar je ook om je voldoende zelfvertrouwen mee te geven voor als je straks in de auto zit zonder ‘back up met pedalen’. Omdat ik zelf faalangst heb, weet ik wat een gebrek aan vertrouwen met je doet en wat voor effect het op je handelingen kan hebben en dus hoe belangrijk het is dat je vol zelfvertrouwen achter het stuur stapt. Daarnaast probeert Ronald zichzelf en zijn manier van les geven steeds te verbeteren. Hij staat zelf ook open voor opbouwende kritiek…sterker nog hij vraagt er zelfs om. Als zijn aanpak voor jou niet goed werkt, dan kun je dat zeker met hem bespreken. Hij behandelt jou met respect en hij doet ook echt iets met de informatie.  

Rijschool-Hurks-Linda

Linda van der Aa  

Rijschool Hurks raad ik iedereen aan. Het zijn gezellige, maar ook zeker leerzame lessen. De lessen kun je overigens zelf online inplannen, wat ik ook fijn vond. Ronald is altijd positief en heeft veel geduld, waardoor hij ervoor zorgt dat je op je gemak achter het stuur zit. In plaats van alleen maar te horen wat er niet goed gaat, benadrukt hij ook wat er wel goed gaat, wat er bij mij voor zorgde dat ik er meer vertrouwen in kreeg. Ook kan hij precies inschatten wanneer jij klaar bent voor het examen. En dat bleek, want ik heb alles in 1 keer gehaald! Kortom, zeer tevreden en nog altijd enthousiast! 

Rijschool-Hurks-Steffi

Steffi Brouwers  

Vanaf de allereerste les heb ik het ontzettend naar mijn zin gehad bij Ronald. Ik ken bijna niemand met zoveel geduld als hem. Dit hielp mij ontzettend, omdat ik af en toe last had van zenuwen. De combinatie van humor en leerzame lessen waren perfect voor mij. Hij wist de tussentijdse toets en het examen zo te plannen dat ik er op tijd klaar voor was, en met resultaat, want ik ben in 1x geslaagd. Ik kan achteraf terug kijken op een heel mooi leerproces waar ik heel veel plezier van ga hebben. Ik raad iedereen ook zeker aan om bij Ronald te gaan lessen. Nogmaals bedankt!!!

Tim Zondervan  

Na alle goede verhalen die ik over Ronald gehoord had wilde ik wel eens kijken hoe het was om bij Ronald te lessen. Alles werd waargemaakt in de lessen volop humor en wanneer het serieus moest zijn was het ook serieus. Maten van mij raden hem ook echt aan omdat zij alle 7 in één keer geslaagd waren! En ook ik mag er aan geloven dat ik in één keer geslaagd ben. Er bestaat gewoon geen twijfel, les bij Hurks!